Πισινα σε ταρατσα

Πισινα σε ταρατσα

Πισινα σε ταρατσα

Γίνεται πισίνα σε ταράτσα ? Ένα ερώτημα που απευθύνεται συχνά στις ειδικές εταιρίες κατασκευής πισίνας.

Ένα τέτοιο ερώτημα ξεκίνησε την επικοινωνία με τον υποψήφιο πελάτη μας και στην συνέχεια στην διαδικασία τοποθέτησης μια ειδικής προκατασκευασμένης πισίνας Hydrous, στην ταράτσα μιας οικίας στο κέντρο της Αθήνας.

Η επικοινωνία ξεκίνησε όταν ο πελάτης διάβασε το άρθρο που δημοσιεύσαμε στο magazine μας με ολοκληρωμένες πληροφορίες για τις δυνατότητες αλλά και τις ιδιαιτερότητες που έχει η κατασκευή πισίνας σε ταράτσα (https://www.orionpools.gr/blog/magazino/pisina-stin-taratsa/)
Πισινα σε ταρατσα – Προυποθεσεις

Αφού η γνώση των προϋποθέσεων είχε ήδη ερευνηθεί και ελεγχθεί από τον ίδιο τον πελάτη μας, έπρεπε να αντιμετωπίσουμε τις ιδιαιτερότητες του έργου που είχαν να κάνουν κυρίως με τις οδηγίες του μηχανικού, και το γεγονός ότι δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να καταστρέψουμε την υπάρχουσα μόνωση στην ήδη διαμορφωμένη ταράτσα του πελάτου μας.

Δηλαδή μας αποκλείστηκε κάθε περίπτωση εγκατάστασης κλασσικής προκατασκευασμένης πισίνας που απαιτεί την αγκύρωση των πάνελ στο δάπεδο καθώς και των αντηρίδων των τοιχίων της.

Μοναδική λύση, στην κατασκευή πισίνας σε ταράτσα, η πρόταση τοποθέτησης της ειδικής προκατασκευασμένης πισίνας Hydrous που δεν απαιτεί καμία αγκύρωση στο δάπεδο των μεταλλικών πάνελ που διαμορφώνουν τα τοιχία της, αλλά και δεν συνοδεύεται από τη χρήση αντηρίδων καθώς η πισίνα είναι στατικά αυτοφερόμενη.
Πισινα σε ταρατσα – Πορεια εργασιων

Έχοντας αντιμετωπίσει το κυριότερο πρόβλημα με την απόφαση τοποθέτησης της ειδικής πισίνας Hydrous, προχωρήσαμε στην μεταφορά των ειδικών πάνελ που σχεδιάστηκαν με τρόπο που να μπορούν να μεταφερθούν εύκολα στην ταράτσα της οικοδομής και ολοκληρώσαμε την εγκατάσταση τους γρήγορα και εύκολα.

Τοποθετήσαμε τον απαραίτητο εξοπλισμό στα ήδη διαμορφωμένα σημεία των πάνελ σε συνδυασμό με την εσωτερική επένδυση της πισίνας που σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το liner πάχους 1,5mm. Συνεχίσαμε στην εγκατάσταση του μηχανολογικού εξοπλισμού φίλτρανσης και χημικής απολύμανσης του νερού και σε σύντομο χρονικό διάστημα κάναμε πλήρωση της δεξαμενής με νερό και την παραδώσαμε σε πλήρη λειτουργία στον πελάτη μας. Ο συνολικός χρόνος εγκατάστασης δεν ξεπέρασε τις τέσσερις ημέρες.

Μια θεωρητικά δύσκολη κατασκευή, έγινε μια συνήθης διαδικασία, με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρουν οι πισίνες Hydrous, και η οποία δημιούργησε έναν ακόμη ευχαριστημένο πελάτη ενώ πρόσφερε ικανοποίηση σε όλους όσους εργάστηκαν στην υλοποίηση ενός δύσκολου με τα συνήθη κριτήρια έργου, όπως μια πισίνα σε ταράτσα

Open chat
💬 Χρειαζεστε Βοηθεια ? Μπορω να Βοηθησω
Γεια σας 👋
Πως Μπορω να Βοηθησω ?
Καλεστε μας Τωρα.... Ειναι ΔΩΡΕΑΝ